• gezichtsverzorging tegen acne

Goede gezichtsverzorging tegen acne

2016-11-10T12:01:35+01:00mei 30th, 2012|Huidverzorging Acne|44 Reacties

Laatste update: door

Goede gezichtsverzorging tegen acne

Acne is echt lastig en komt niet alleen voor bij adolescenten, ook volwassen kunnen met acne geplaagd worden. En vele mensen gaan dan ook opzoek naar alle mogelijke middeltjes om de acne te bestrijden. Makkelijk is dit echter niet altijd en mensen gebruiken vaak tonladingen chemische producten, die veel beloven maar geen definitieve oplossing bieden.

Ik raad dan ook aan om de chemicaliën te verbannen en een natuurlijke acne behandeling uit te proberen die in plaats van agressief, mild werkt en geen onnodige resten op de huid achterlaat.

Een van de beste natuurlijke acne behandelingen is gemaakt van appels, Appelciderazijn. Het is een goedkoop, eenvoudig en zeer effectief middel. Appelciderazijn bevat azijnzuur als belangrijkste component. Het azijnzuur heeft krachtige reinigende eigenschappen en kan daarom gebruikt worden om de genezing van acne te bevorderen. Appelciderazijn doet wonderen voor de huid en is eerlijk gezegd de beste behandeling voor acne die ik ooit heb gevonden, en het beste van alles.. het is 100% natuurlijk!

Er zijn twee manieren om appelazijn op te nemen in uw huidverzorgingsgewoontes. Om acne te verhelpen,kan appelazijn oraal worden ingenomen of plaatselijk toegepast worden. Voor het beste resultaat, raad ik beide aan.

Het drinken van Appelciderazijn om uw huid te verbeteren:

Wanneer oraal ingenomen, bevordert appelazijn de gezondheid van de lever. En een goede werking van de lever is absoluut essentieel voor een heldere en mooie huid. Waarom? De taak van de lever in het lichaam is om toxines te verwijderen uit ons systeem.

Een overbelasting van giftige stoffen, veroorzaakt door een slecht functionerende lever is een veel voorkomende oorzaak van acne. Bovendien, helpt appelazijn bij het reguleren van de spijsvertering wat een andere successleutel is voor een heldere en mooie huid. Voor een optimaal effect,neem ongeveer 2 eetlepels appelazijn 3 keer per dag.

Uitwendige toepassing van Appelciderazijn voor de verbetering van acne

Ik heb persoonlijk de beste resultaten gezien bij de lokale toepassing van appelazijn. Niet alleen is de acne drastisch verbetert, ook de roodheid in het aangezicht is verdwenen. Daarnaast zal de huid veel minder vet en glanzend worden, de pH-waarden worden perfect onder controle gehouden.

Dat is een van de grote voordelen van appelazijn. In plaats van alleen acne te genezen, verbetert het alle aspecten van uw gezichtshuid

Wat is de beste manier om appelazijn aan te brengen voor de beste resultaten?

In eerste instantie begin je met het verdunnen van de azijn met water tot een oplossing van ongeveer 10%. Breng het mengsel aan met een wattenschijfje en dit 1 tot 3 maal per dag. Zo gebruik je de appelazijn als een tonic die je de hele dag op je huid hebt. Zodra je huid gewend raakt aan de 10% oplossing kunt u geleidelijk d