Recept van de dag

Laatste Update: 11 september 2017

Koken met Jack #2: Havermout ontbijt en lijnzaad

In deze video laat ik zien hoe je snel een gezond ontbijt kunt klaarmaken. Je eerste maaltijd is de meest belangrijke van de hele dag. Wanneer je start met een gezond ontbijt is de kans veel groter dat je gezond eten zult volhouden. In de video gebruik ik magere yoghurt, havermout en lijnzaad. Uiteraard kun je ook amandelmelk bijvoorbeeld gebruiken. Een goede tip is om bosbessen door de yoghurt te doen voor maximaal resultaat.

Voor meer informatie over havermout, lees het artikel:
havermout is lekker en gezond

Vragen of opmerkingen? Laat het mij weten door hieronder een reactie achter te laten! [hana-flv-player video="https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/optimalegezondheid-2/videos/koken-met-jack/koken-met-jack-2-havermout-ontbijt.mp4" width="478" height="360" description="havermout ontbijt" player="4" autoload="true" autoplay="false" loop="false" autorewind="true" /]

Gekookte havermout(pap)

havermout ontbijt is gezond

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

1 Shares
Tweet
Pin1
Share