Koken met Jack #2: Havermout ontbijt en lijnzaad

2017-09-11T22:14:55+01:00januari 13th, 2014|Recept van de dag|0 Reacties

Laatste update: door

Koken met Jack:Havermout en lijnzaad

In deze video laat ik zien hoe je snel een gezond ontbijt kunt klaarmaken. Je eerste maaltijd is de meest belangrijke van de hele dag. Wanneer je start met een gezond ontbijt is de kans veel groter dat je gezond eten zult volhouden. In de video gebruik ik magere yoghurt, havermout en lijnzaad. Uiteraard kun je ook amandelmelk bijvoorbeeld gebruiken. Een goede tip is om bosbessen door de yoghurt te doen voor maximaal resultaat.

Voor meer informatie over havermout, lees het artikel:
havermout is lekker en gezond

Vragen of opmerkingen? Laat het mij weten door hieronder een reactie achter te laten! [hana-flv-player video="https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/optimalegezondheid-2/videos/koken-met-jack/koken-met-jack-2-havermout-ontbijt.mp4" width="478" height="360" description="havermout ontbijt" player="4" autoload="true" autoplay="false" loop="false" autorewind="true" /]

Gekookte havermout(pap)

havermout ontbijt is gezond

Waardevol artikel?

Geef ons hieronder dan een 5 sterren beoordeling! Alvast bedankt!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Reactie achterlaten

Over de Auteur:

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.
Zoek Op Klacht:
0 Shares
Tweet
Pin
Share