• cellulite thuis behandelen

Thuis Behandel Tip: cellulite aanpakken met koffiedik

2016-11-10T13:25:49+01:00juni 7th, 2012|Cellulite Behandeling|0 Reacties

Laatste update: door

Thuis Behandel Tip: cellulite aanpakken met koffiedik

Is het mogelijk om cellulite verminderen met koffiedik? Ongetwijfeld is cafeïne één van de meest gebruikte legale stimulerende middelen wereldwijd.

De meeste mensen gaan eenmaal erg goed op een kopje koffie bij het opstaan, normaal gesproken gooien we de koffiedik weg, maar deze keer is het verstandig om te bewaren.

Cafeïne veelal toegepast bij de wat duurdere anti cellulite crèmes. Gelukkig kun je met behulp van koffiedik je eigen crème maken en is één van de meest effectieve manieren om cellulite tegen te gaan. Daarbij wordt cafeïne inmiddels erg vaak toegepast bij  anti cellulitis crèmes en medicaties.

Het is hetzelfde ingrediënt die je aantreft in een lekker kopje koffie kan de bloedtoevoer / circulatie verhogen, vet verwijderen en de huidcellen boosten. Dit is de reden waarom er een explosie is geweest met zalven gebaseerd op cafeïne.

[pullquote]Gelukkig is cafeïne geen commercieel fabeltje, maar werkt ook nog echt![/pullquote]

Circulatie verhogend

Wanneer je een kopje koffie neemt merk je direct een verhoogde alertheid en focus. Dit is ook waarom veel mensen absoluut koffie nodig om op te staan ’s ochtends. Dit komt omdat cafeïne de bloedtoevoer verhoogd waardoor je hart en hersenen sneller gaan werken.

Echter, het wordt ook gebruikt in de sportschool omdat de metabolisme / stofwisseling verhoogt wordt. Ik heb hier zelf een keer mee geëxperimenteerd door op een dubbele espresso te trainen voor een marathon.. werkt goed, maar raad ik niet aan:)

Cellulitis wordt veroorzaakt  door meerdere factoren waarbij een ongezonde leefstijl één van de grootste boosdoeners is. Het gevolg is dat je lichaam niet een optimale bloedcirculatie heeft waardoor de ophoping toxines en vetten sneller zichtbaar worden en de sinaasappelhuid veroorzaakt wordt.

Vandaar dat het belangrijk is om de toxines te verwijderen en bloedcirculatie te verhogen om cellulite goed tegen te gaan. Sommige mensen zweren bij cafeïne en koffiedik om cellulite te verminderen. Dit is een typische thuis behandeling en wordt steeds vaker toegepast.

[pullquote]Cafeïne kan hierbij helpen omdat het de bloedcirculatie verhoogt![/pullquote]

Ve