Tip van de dag

Laatste Update: 25 november 2016

Tip van de dag #1: Luister naar audiobooks!

Tip van de dag #1: Luister naar audiobooks

Sinds 5 jaar luister ik dagelijks naar audiobooks tijdens het sporten. Ik ben erachter gekomen dat regelmatig naar audiobooks een geweldige manier is om nieuwe vaardigheden te leren. Je kunt het niet zo gek bedenken of er is wel een audio course over te vinden.

[hana-flv-player video="http://optimalegezondheid.s3.amazonaws.com/videos/tip-van-de-dag/tip-van-de-dag-1.mp4" width="478" height="360" description="tip van de dag #1: luister naar audiobooks" player="5" autoload="true" autoplay="false" loop="false" autorewind="true" splashimage="http://optimalegezondheid.s3.amazonaws.com/videos/tip-van-de-dag/tip-van-de-dag.jpg" /]

Heb je zelf nog een goede tips wat betreft persoonlijke ontwikkeling? Laat het mij weten door hieronder een reactie achter te laten!

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share