• luisterbooks

Tip van de dag #1: Luister naar audiobooks!

2016-11-25T12:05:58+01:00januari 21st, 2013|Tip van de dag|0 Reacties

Laatste update: door

Tip van de dag #1: Luister naar audiobooks

Sinds 5 jaar luister ik dagelijks naar audiobooks tijdens het sporten. Ik ben erachter gekomen dat regelmatig naar audiobooks een geweldige manier is om nieuwe vaardigheden te leren. Je kunt het niet zo gek bedenken of er is wel een audio course over te vinden.

[hana-flv-player video="http://optimalegezondheid.s3.amazonaws.com/videos/tip-van-de-dag/tip-van-de-dag-1.mp4" width="478" height="360" description="tip van de dag #1: luister naar audiobooks" player="5" autoload="true" autoplay="false" loop="false" autorewind="true" splashimage="http://optimalegezondheid.s3.amazonaws.com/videos/tip-van-de-dag/tip-van-de-dag.jpg" /]

Heb je zelf nog een goede tips wat betreft persoonlijke ontwikkeling? Laat het mij weten door hieronder een reactie achter te laten!

Waardevol artikel?

Geef ons hieronder dan een 5 sterren beoordeling! Alvast bedankt!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Reactie achterlaten

Over de Auteur:

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.
Zoek Op Klacht:
0 Shares
Tweet
Pin
Share