__CONFIG_group_edit__{"jusilw5x":{"name":"Paragraph","singular":"-- Text %s"},"jusim8ni":{"name":"Quote Title","singular":"-- Text %s"},"jusimmum":{"name":"Quotation Marks","singular":"-- Image %s"},"jusimu0n":{"name":"Author Name","singular":"-- Text %s"},"jusin0tq":{"name":"Author Image","singular":"-- Content Box %s"},"jusin92w":{"name":"Quote Box","singular":"-- Content Box %s"},"jusinfv3":{"name":"Quote Block","singular":"-- Content Box %s"}}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"b0430":"Accent Color"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Tijdelijk Gratis!

Het Koolhydraatarm 7 dagen menu. Download het receptenboek meteen.

Tip van de dag

Laatste Update: 6 maart 2017

Tip van de dag: #138: Wit brood versus Volkoren

0
(0)

Het mag duidelijk zijn dat wit brood minder belangrijke nutriënten bevatten dan bijvoorbeeld een sneetje volkorenbrood. Maar om hoeveel nutriënten gaat het eigenlijk? In het boek ‘’Eat, drink and be healthy van M.D. Walter C. Willett’’ staat een afbeelding om aan te geven wat de verschillen zijn.

The Grain Drain:

grain drain

Zoals je kunt zien is er sprake van substantieel minder belangrijke vitamines en mineralen. Hieruit kun je zeker concluderen om volkorenbrood of speltbrood te nemen.

Nu moet ik wel zeggen dat ik zelf weinig graanproducten eet. Dit komt omdat ik mij beter voel op een voedingspatroon met weinig graanproducten.

Eet jij zelf ook brood? 

Waardevol artikel?

Geef ons hieronder dan een 5 sterren beoordeling! Alvast bedankt!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
0 Shares
Tweet
Pin
Share