• Top 8 gezonde gewoontes!

Top 8 gezonde gewoontes!

2014-04-18T13:35:45+01:00april 18th, 2014|Gezonde Gewoontes|0 Reacties

Laatste update: door

Top 8 gezonde gewoontes!

appel is gezondIn het vorige artikel hebben we bekeken hoe je het beste gezonde gewoontes aan kunt leren, slechte gewoontes af kunt leren of slechte gewoontes om kunt vormen naar goede gewoontes.

In sommige gevallen geen gemakkelijke opgave, maar met goede wil en doorzettingskracht is er veel mogelijk. En geloof me, je zult een geweldig gevoel van overwinning ervaren, als je de maand gehaald hebt en je hebt er een goede gewoonte of een slechte gewoonte afgeleerd.

Ok, genoeg hierover nu. Het is nu tijd voor actie! Maak je lijstje zoals in het vorige artikel beschreven, en maak een eerste keuze hieruit. De gewoonte waar je mee gaat beginnen.

Om je te ondersteunen bij het maken van het gedeelte van het lijstje waar je je aan te leren goede gewoontes gaat opschrijven, heb ik hier alvast een goede voorzet voor je. Een lijstje met gewoontes die je leven direct verbeteren. Niet alleen in gezondheid door beter te eten, maar ook in levensgeluk doordat je beter bepaalde situaties kunt managen.

Er is voor iedereen wel iets bij. Laat je overigens niet beperken door dit lijstje. Wees creatief en maak naar aanleiding hiervan je eigen, persoonlijke lijst.

1. Eet iedere ochtend een gezond ontbijt

Ik kan het niet genoeg benadrukken: <