• detox-special-1

DETOX SPECIAL #1: De waarheid over ‘Detox Formule’ + 3 detox-tips

2017-05-09T11:07:46+01:00maart 16th, 2017|Detoxen|0 Reacties

Laatste update: door

Hoewel het onlangs een trend is geworden en veel aandacht heeft gekregen, is het ontgiften van het lichaam echt niets nieuws. Er was altijd al behoefte aan het kwijtraken van gifstoffen, die zich kunnen ophopen in het lichaam, maar vaak nemen we nauwelijks de tijd om daarover na te denken.

Het was pas onlangs dat mensen echt begonnen te begrijpen wat dit zelfs maar betekende, want eerder gingen we ervan uit dat gifstoffen alleen het lichaam binnenkwamen door roken of door slechte gewoonten in je levensstijl.

Hoewel daar zeker een deel van waar is, krijg je elke dag meer giftige stoffen binnen dan je je realiseert. Je ademt milieu-toxines in, maar waarschijnlijk zitten ze ook in je eten en drinken, dat je elke dag consumeert. Na een tijdje, kan dit echt te belastend voor je gezondheid worden wat de noodzaak om te ontgiften alleen nog maar verder benadrukt!

Dus hoe kun je het lichaam echt ontgiften? Is het genoeg om gewoon te stoppen met roken of om te proberen om beter te eten ? Betekent dit dat je je op de lange termijn je gewoonten moet veranderen? Je zou het in eerste instantie waarschijnlijk niet willen horen, maar om op een effectieve manier te kunnen ontgiften, is een totale verandering van je levensstijl erg belangrijk. Het is niet genoeg om alleen maar beter te eten want als je geen oefeningen doet en zorgt voor holistische methoden om beter voor jezelf te zorgen, dan pak je eigenlijk maar een deel van het probleem aan.

Waarom zou je je lichaam willen ontgiften?

Wanneer je het hebt over een echt gezonde levensstijl, betekent dat dat je veel aan lichaamsbeweging doet en oude en slechte gewoontes vervangt met nieuwe en goede gewoontes. Het betekent dat je voor jezelf zorgt en dat je nadenkt over de manier waarop je je leven elke dag leeft.

Dus als we kijken naar wat het betekent om te ontgiften, zijn er veel verschillende strategieën, die je kunnen helpen om dit te bereiken. Hoewel het uitvoeren van elk van deze wijze, je zal helpen om het lichaam te ontdoen van gifstoffen zal het toepassen van meer dan één wijze tegelijk de allerbeste resultaten geven.

Als je bezig bent met het veranderen van je levensstijl zul je merken dat het beoefenen van deze methodes je meteen een beter gevoel zal geven

Je beschermt namelijk ook je gezondheid op de lange termijn en je zorgt ervoor dat je een betere