NIEUW! 35 Super Gezonde Recepten

Vorige jaar bracht ik een receptenboek genaamd "101 Gezonde Recepten" uit. In het receptenboek heb ik de meest gezonde recepten gebundeld in één totaalprogramma. Een gezonde leefstijl begint met de voedingskeuzes die je dagelijks maakt.

Ik noemde het toen ook wel ‘’Je bent wat je eet’’... en vooral dat laatste kunnen veel mensen wat extra hulp bij gebruiken.

Nu, bijna een jaar later, ben ik de recepten aan het herzien om deze aan te passen aan de laatste ontwikkelingen in gezondheidsland:). In de herziene versie tref je o.a. een betere beschrijving aan, mooier design, gesimplificeerde recepten en ik heb het oergraan ''Spelt'' erin verwerkt.

Nu kan iedereen gezonder eten!

Om je een indruk te geven heb ik 35 recepten verwerkt in 5 losse e-books. Met deze gezonde recepten kun je vandaag al gezonder eten. Want een gezond voedingspatroon is de basis van een gezonde leefstijl!

Download hieronder mijn gratis eBooks

Anti Stress Management


Rechtermuisknop, opslaan als...


Reacties zijn welkom!

Heb je het receptenboek gedownload en gelezen? Dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Ik ben best lang bezig geweest met het samenstellen van de recepten. Ik zou het erg waarderen als je hieronder en reactie achterlaat of even op de ‘’vind ik leuk’’ , ‘’tweet’’ of ‘’+1’’ knop te klikken!

Alvast bedankt!