• 8 Natuurlijke tips tegen buikkrampen

8 Natuurlijke tips tegen buikkrampen

2017-04-04T10:17:20+01:00juni 25th, 2015|Opgezette buik|32 Reacties

Laatste update: door

8 Natuurlijke tips tegen buikkrampen

buikkrampenWe hebben allemaal wel eens last van buikkrampen. Van baby’s is het natuurlijk heel erg bekend, maar ook volwassenen kunnen hier fors last van hebben. In de meeste gevallen lost het probleem zichzelf wel op, maar er zijn gevallen waarin de krampen dusdanig zijn dat je zo snel mogelijk hiervoor een oplossing wilt vinden.

In dit artikel vind je een aantal natuurlijke oplossingen tegen buikkrampen. Maar eerst even iets meer over buikkrampen zelf.

Is buikkramp hetzelfde als buikpijn?

Dit is soms heel erg lastig te zeggen. Vaak heeft het ene met het andere te maken, en komen beide ongemakken in combinatie voor. Toch is er een groot verschil tussen buikkrampen en buikpijn: Buikpijn is een constante vorm van pijn of ongemak ergens in je spijsvertering. Dit kan zijn tussen je slokdarm en je anus.

Buikkrampen is een andere vorm van pijn. Deze is niet constant, maar laat alleen op bepaalde momenten van zich horen. Je hebt echt het gevoel dat je buik zich samentrekt van de pijn. Na een paar seconden is het dan ook weer over.

<