• Een laag libido 10 tips om je sex drive te verhogen

Een laag libido: 10 tips om je sex drive te verhogen

2017-04-04T10:06:19+01:00februari 22nd, 2016|Libido|0 Reacties

Laatste update: door

Een laag libido: 10 tips om je sex drive te verhogen

Een laag libido- 10 tips om je sex drive te verhogenHeb jij steeds meer last van een laag libido? Voor een groeiend aantal vrouwen hebben afnemende hormonen, stress op het werk, relatie problemen, en andere problemen gevolgen in de slaapkamer.

Het verlies van seksueel verlangen is de meest voorkomende vorm van seksuele dysfunctie bij vrouwen, en dit geldt voor alle leeftijden.

Een recente studie toonde aan dat bijna een derde van de vrouwen tussen 18 en 59 jaar lijdt aan een verminderde interesse in seks, en dit zit niet alleen tussen de oren.

Anders dan de belangrijkste seksuele klachten van mannen zoals bijvoorbeeld impotentie, zit het bij vrouwen zo dat hun libido probleem over het algemeen worden veroorzaakt door een combinatie van zowel mentale als fysieke factoren, die waarschijnlijk niet worden genezen door het nemen van een pilletje, zoals dit bij mannen wel lukt.

De vrouwelijke seksualiteit is bijzonder veelzijdig en vrij ingewikkeld. Ee pilletje is dus ook niet de oplossing, met name omdat dit geen effect heeft op de mentale kant van het verhaal.

Het grotere gebruik van van impotentiebehandelingen in de afgelopen jaren heeft voor meer onderzoek gezorgd bij het zoeken naar oorzaken van seksuele problemen bij zowel mannen als vrouwen, en er zijn verschillende effectieve therapieën beschikbaar gekomen die voornamelijk gericht zijn op de libido-problemen v