• Matcha thee gezondheidsvoordelen

Matcha thee: 12 gezondheidsvoordelen + 2 recepten

2017-05-09T11:07:52+01:00maart 14th, 2017|Dieet|8 Reacties

Laatste update: door

Matcha thee is een groene thee in poedervorm die je kunt mengen met water en als een soort poedersuiker over voeding heen kunt doen. Zoals je wellicht weet probeer ik weleens dingen uit, zoals een tijdje terug de cactuspeer, en onlangs heb ik op de markt Matcha thee gekocht. Deze thee heeft alle gezonde eigenschappen van groene thee, maar hoe gezond is het nu eigenlijk?

Om daar een antwoord op te geven ga ik in dit blog in op de gezondheidsvoordelen van Matcha thee.

Toen ik de thee dronk vielen mij een paar dingen op, namelijk dat de thee niet helemaal oplost en dat ik na het drinken van de thee erg goed gefocust kon werken. De thee is ook zacht van smaak en best lekker. Extra suiker of stevia is zeker niet nodig.

Voordeel 1: Er is geen suiker of stevia nodig om de smaak lekker te maken.

Helaas zorgde de poeder er wel voor dat mijn lippen sneller dan normaal uitgedroogd raken, maar daar heb je dan weer lippenbalsem voor.