__CONFIG_group_edit__{"jusilw5x":{"name":"Paragraph","singular":"-- Text %s"},"jusim8ni":{"name":"Quote Title","singular":"-- Text %s"},"jusimmum":{"name":"Quotation Marks","singular":"-- Image %s"},"jusimu0n":{"name":"Author Name","singular":"-- Text %s"},"jusin0tq":{"name":"Author Image","singular":"-- Content Box %s"},"jusin92w":{"name":"Quote Box","singular":"-- Content Box %s"},"jusinfv3":{"name":"Quote Block","singular":"-- Content Box %s"}}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"b0430":"Accent Color"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Tijdelijk Gratis!

Het Koolhydraatarm 7 dagen menu. Download het receptenboek meteen.

Tip van de dag

Laatste Update: 22 oktober 2019

Gezonde Gewoonte: Drink elke dag groene thee

0
(0)

Video thumbnail for vimeo video Het Paleo dieet tegen jeugdpuistjes?Er zijn enorm veel gezondheidsvoordelen verbonden aan het drinken van groene thee. Zo is er bijvoorbeeld een interessant onderzoek gedaan naar de ''longevity'' van de mensen in Okinawa. Wat blijkt? Ze drinken veel groene thee en volgen een mediterraan voedingspatroon. Uit dat oogpunt alleen is het raadzaam om elke dag tenminste 1 kop groene thee te drinken!

Verder is er ook uitvoerig onderzoek gedaan naar groene thee en de ontwikkeling van kanker. In het onderzoek ''Cancer-preventive effects of drinking green tea among a Japanese population'' is naar voren gekomen dat groene thee inderdaad een positief effect heeft op je gezondheid.

Al met al, genoeg redenen om vandaag nog groene thee te gaan drinken!

Waardevol artikel?

Geef ons hieronder dan een 5 sterren beoordeling! Alvast bedankt!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

  1. Beste Gerda,

   Hoe verser de thee, des te meer van de goede gezonde eigenschappen er nog inzitten. De meest gezonde thee is daarom verse losse thee. Ik zie dat Zonnatura zowel losse thee als theezakjes verkoopt. Het voordeel van losse thee is dat deze niet het hele fabricageproces om de thee in de theezakjes te krijgen heeft doorlopen, daarom is losse thee over het algemeen verser. Het merk Zonnatura lijkt me niks mis mee, het is een biologische thee.

   Groet,
   Jack

   Reply

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
0 Shares
Tweet
Pin
Share