Stress

Laatste Update: 29 oktober 2016

Mini stress cursus 101 Routines

Onderaan dit artikel vindt je het 3de deel van de "Mini Stress Cursus 101". Deze week staat in het teken van routines. Men onderschat de kracht van goed geïmplementeerde routines. Routines zijn gewoontes die je doet, zonder dat je erbij na te denken. Ik zal niet al te veel verklappen, maar in het 3de deel van de stress cursus LEER je routines waardoor jij 4X zo productief zal zijn en 2x zoveel vrij tijd hebt. Klik hieronder op de knop:

OptimaleGezondheid.com Training: Mini stress cursus 101, deel 3!

Optimalegezondheid.com Training "Mini cursus Stress 101" deel 3

Als je problemen hebt met het openen, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op en stuur ik je de documentatie op. Heb je zelf nog aanvullingen op tips? Laat dan hieronder een reactie achter!

Je mag dit deze cursus met iedereen delen, dus “tweet” of “like” dit artikel hieronder:)
[MOWPOP id="128"]

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

 1. Ik bekijk de sites als er voor mij iets op staat wat mij bevalt.over voeding heb ik het een en ander gekeken
  zoals cholesterol eet gewoontes.

 2. IK LEES NET JE ROUTINES .. HELDER BESCHREVEN ... GA ERMEE AAN DE SLAG, BEN NL AAN HET HERSTELLEN VAN BORSTKANKER.. EN ZIT MET EEN HOGE ONDERDRUK.. KAN MIJ ER ZEKER IN VINDEN.. IDD ALLES MET MATE EN DE LAT NIET TE HOOG LEGGEN.. GR. ANGELA

 3. Hoi,
  Ik kijk elke week uit naar je mail over de nieuwe tips.
  Mijn bloeddruk waarvoor ik me heb aangemeld is al verlaagd. Maar het blijft reuze interessant om al je info te lezen.
  Zeker de info overr stress verminderen, geweldig. Ik ga meteen enkele toepassen, super.
  Tanja

 4. Wat fijn om met routines te werken. Ik begin de dag met 2 grote glazen water en met een Pilates oefening. Zodra ik stress herken dan schrijf ik op wat ik nog allemaal moet doen , zo'n puntenlijstje werkt erg goed. Deze routines werken stressbestendig bij mij, Dank je wel:) De andere routines moet ik me nog eigen gaan maken. Juist de tip om alles stapje voor stapje te doen werkt motiverend:)

  1. Fijn dat de tips uit het artikel je helpen, Doortje.

   Ik wens je ontzettend veel succes. Volhouden!

 5. Het opschrijven van items die je bezighouden, maar vooral, die je uit je slaap halen, helpt zeker en vast. Er ligt reeds lang een boekje en stylo op mijn nachtkastje. Ook al kan ik 's morgens soms nog met moeite lezen wat ik had neergepend 's nachts, ik slaap in elk geval direct terug in.
  's Morgens lukt het me al aardig om 1/2 liter water te drinken. Uit je stress-routines pik ik in elk geval als volgende uitdaging nog 2 liter water te drinken doorheen de dag.
  Dank je wel voor de nuttige tips.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share