Genitale Herpes

Laatste Update: 10 november 2016

Natuurlijke middelen tegen genitale herpes

Vrijwel tegen elke aandoening zijn er bepaalde natuurlijke middelen (of remedies) die er goed tegen werken. Zijn deze er ook bij genitale herpes? Ja die zijn erg zeker. Niet alleen medicijnen (als die al werken) zijn de enige middelen om jezelf te wapenen tegen herpes aanbraken.

Veel mensen die het herpes virus met zich mee dragen hebben vaak door dezelfde omstandigheden een herpes uitbraak. Door alleen die specifieke omstandigheden te ontlopen heeft vrijwel nooit zin.

Wellicht kan jij vanaf vandaag de onderstaande natuurlijke middelen en daadwerkelijk resultaat boeken in het eeuwenoude gevecht tegen genitale herpes. Ik heb al eens eerder een artikel geschreven over natuurlijke middelen tegen herpes, echter dit keer zal ik specifiek ingaan om de genitale versie van herpes.

De onderstaande middelen zorgen voor minder klachten (jeuk en irritatie) en kan uitbraken voorkomen.

Altijd in goed overleg met je huisarts natuurlijk!

Natuurlijke middelen

Aloë Vera

Aloë vera is echt een wondermiddel, maar alleen als je het in pure vorm gebruikt! Een creme waarop vermeld staat dat het aloë vera bevat is niet de bedoeling! Deze plant is in een de grotere tuincentra te koop en de bladeren hiervan bevatten het “genezende sap”.

Breng het sap aan (na het douchen) en je zult merken dat het direct irritatie zal verminderen en de klachten zullen afnemen.

Zout water

Wanneer je in de buurt van het strand woont, heb je extra geluk. Zout water schijnt een goede manier te zijn om klachten en jeuk te verminderen. Een paar keer per week een duik nemen in de (koude) zee kan wonderen doen voor mensen met genitale herpes.

Pijn bij plassen

Misschien hoort dit middel er niet bij, maar toch kan het een verlichting zijn. Pijn tijdens het plassen is een veel voorkomend probleem als we het over genitale herpes hebben. De snelste manier (niet de makkelijkste) is om in een bak met warm water te zitten en vervolgens te urineren. Klinkt vreemd, maar je zult merken dat de pijn tijdens het plassen drastisch minder wordt.

Immuunsysteem boosten

Klinkt heel simpel, is het eigenlijk ook! Stop met roken, het drinken van alcohol, snacks en andere dikmakers en begin simpelweg met een gezondere levensstijl. Door je immuunsysteem een boost te geven, maar de herpes uitbraak achter wegen blijven!

Conclusie

Er lopen nog altijd veel mensen rond die niet open staan voor alternatieve manieren om van bepaalde aandoening af te komen. Steeds vaker komt het voor dat alleen al het eten van bepaalde voedingsmiddelen een direct effect heeft om klachten van chronische aandoening.

Mensen met het herpes virus zouden naar het jarenlang gebruiken van verschillende medicijnen er nu toch wel achter gekomen zijn dat dit niet de meest effectieve oplossing is. Gelukkig is er moeder natuur nog die ons de nodige natuurlijke middelen verschaft!

De lijst met natuurlijke middelen is tot stond gekomen doordat ik emails ontvangen heb van mensen die daadwerkelijk deze middelen gebruikt hebben, met een positief resultaat wel te verstaan.

Heb je zelf een goede toevoeging? Laat me dit dan zeker weten!

Herpes blog

Voor meer informatie over herpes, lees dan wekelijks nieuwe updates op de herpes blog van optimalegezondheid.com

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

  1. Het belangrijkste als je last hebt van Herpes is dat je het behandelt! Het maakt niet uit of dat je dit doet met voeding of dat je medicijnen gebruikt.

    Neem contact op met een arts als je vermoed dat je een SOA hebt. Wil je meer over herpes weten, kijk dan ook eens op http://www.herpes.herkennen.com

    Voorkom de verspreiding van SOA's.

  2. Plassen in bad is idd heel erg fijn!
    Dokter raadde mij ook sudo crème aan, voor als je even niet in water kunt plassen net voor het plassen op de wondjes smeren en het voelt als een 2de huid waardoor de plas ook niet direct op de wondjes komt en een branderig gevoel veroorzaakt. Verder als je last van afscheiding hebt of toevallig ongesteld bent tijdens een uitbraak is het ook fijn om je maandverband of inlegkruisje in te smeren met de sudo crème zodat het minder schuurt

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share