Gezonde Snacks

Laatste Update: 29 oktober 2016

Snacken zonder schuldgevoel?

Onlangs was ik in Groningen voor een belangrijke afspraak. Ik was ongeveer 90 minuten te vroeg (afgezien van het feit dat ik altijd te vroeg ben, was ik dit keer een beetje overdreven te vroeg maargoed). Ik vond het leuk om even weer door deze stad te lopen, ik heb hier namelijk vroeger gestudeerd. Na een tijdje rond gekeken te hebben begon ik honger te krijgen. Ik had geen zin in een “vette hap” Ik had iets nodig waar ik veel energie van zou krijgen.

Ik wilde genoeg energie hebben en fris genoeg zijn voor deze afspraak. Ik zocht en zocht, maar ik kwam maar niets tegen wat echt gezond was. Een zijn genoeg lunch restaurantjes, maar niet echt iets van een gezondheidsrestaurant. Je kunt in elk restaurant wel gezond eten maar ik zocht iets speciaals.

Uiteindelijk ben ik gewoon een lunchroom ingelopen en een bruin broodje gezond besteld. Ik ging naar mijn afspraak en alles ging prima. Je vraagt misschien af, waarom zou je dat met ons delen Jack?

Nou, dat zal ik je vertellen.

Ik las laats in de krant en ik las iets over een gezonde snackbar. Natuurlijk viel mijn oog hier direct op en begon nieuwsgierig te lezen. Van het concept had ik al weleens gehoord. Het is een concept dat vanuit Amerika is over komen waaien. Het is een snackbar, met alleen maar natuurlijke producten. Het is als ware een gezonde variant op de McDonald’s. In plaats van Coca Cola is het biologische Cola. Alle sausjes die ze hebben zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

De reden waarom ik dit schrijf, is omdat deze snackbar zich gaat vestigen is Groningen. Als ik die afspraak een paar dagen later had gepland had ik alsnog pech gehad. De snackbar gaat pas in maart open.

Wie een echte natuurlijke frikadel wil eten, zal hiervoor toch echt naar Groningen moeten. Je betaalt er ongeveer  20% meer voor, maar het betekent wel dat we nu echt heel gezond kunnen snacken, zonder er een schuldgevoel ontstaat.

Het restaurant dat in Groningen wordt geopend zal niet de enige zijn. Als het concept een succes wordt, zal het verspreid worden over heel Nederland.

Ik ga er vanuit dat het eens succes wordt, omdat de “bio-hype”steeds groter wordt. Nederland is steeds meer bewust wat het betekent om een gezonde lifestyle te ontwikkelen.

Als je dus wilt gaan snacken, zonder er een schuldgevoel aan over te houden, hebben we de oplossing gevonden:)

Lees meer: Gezond snacken deel 2
[MOWPOP id="128"]

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share