Gezonde Snacks

Laatste Update: 29 oktober 2016

Gezond snacken deel 2!

Gister heb ik een blog geschreven over het feit dat er een nieuwe snackbar trend is losgebroken. Vanmorgen kreeg ik hier een hele leuke reactie op! Ik je verteld dat ik vorige week in de krant heb gelezen dat er een snackbar open gaat in Groningen die alleen maar natuurlijk en verantwoorde producten verkoopt! Dit is niet de enige snackbar die een gezonde trend doorvoert.

Deze week staat er in de krant dat de trend van 2011 "gezond & snel" is. Een snackbar is snel maar niet gezond. Een restaurant waar je een salade besteld is gezond maar niet snel. Een slimme ondernemers heeft hier erg slim op ingespeeld. Hij heeft de 2 factoren samengevoegd tot een nieuw concept. Deze ondernemers heeft een snackbar opgezet waarbij jezelf door middel van beweging je eigen bestelling klaarmaakt. Wil je bijvoorbeeld een verse jus, dan zul je eerst een aantal minuten moeten "roeien".

Voordat je daadwerkelijk je bestelling krijgt zul je eerst dezelfde hoeveelheid calorieën moeten verbranden op bijvoorbeeld de roeimachine! Je maakt als ware je eigen "voeding". Het is een combinatie van huishoudelijke apparaten en fitness apparatuur. Niet alleen drankjes worden op deze manier geproduceerd, ook sausjes zoals mayonaise etc. worden op deze manier klaargemaakt.

Ook dit idee komt vanuit Amerika en is overgewaaid naar Nederland. In Amerika zit het concept iets anders in elkaar maar het proces verloopt hetzelfde. Het doel van deze manier van verkopen is de mensen er bewust van laten worden van de hoeveelheid calorieën die je opeet in een snackbar en de hoeveelheid energie het kost om de calorieën te verbranden. Echter voordat je kunt eten heb je eigenlijk al de hoeveelheid calorieën verbrand.

De trend van vorig jaar was dat men steeds meer bewuster wordt dat je gezondheid toch het aller belangrijkste is van allemaal. Soms vergeten we dit door een druk leven en veel stress. Dit jaar heeft de trend zich ontwikkeld tot gezond en snel. Wat zou de trend van volgend jaar zijn?

Het feit is dat Nederland steeds gezonder aan het worden is en dat doet me deugt!

Klik hier om het eerste deel van "gezond snacken te lezen"
[MOWPOP id="128"]

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share