• Tip van de dag #106 Waarom minder eten niet slim is bij het afvallen

Tip van de dag #106: Niet te weinig eten

2014-02-24T09:31:38+01:00februari 24th, 2014|Tip van de dag|0 Reacties

Laatste update: door

Tip van de dag #106: Waarom minder eten niet slim is bij het afvallen

Ik weet nog goed toen ik zelf op dieet was om de overtollige kilo's kwijt te raken. Ik dacht minder eten is een handige strategie. Echter, dit werkt meestal averechts en je komt op de koffie 's avonds of de volgende dag met oncontroleerbare eetbuien. In deze video geef ik je een alternatieve strategie om wel succesvol af te vallen.

Voor meer informatie over de meest gemaakte fouten wat betreft afvallen, lees dan het volgende artikel even door:

Afvallen fouten

Vragen of opmerkingen of ken je nog een interessant onderzoek? Laat het mij weten door hieronder een reactie achter te laten!
[hana-flv-player video="https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/optimalegezondheid-2/videos/tip-van-de-dag/tip-van-de-dag-106-dikmaker-te-weinig-eten.mp4" width="478" height="360" description="te weinig eten" player="4" autoload="true" autoplay="false" loop="false" autorewind="true" /]


leeg bord

Waardevol artikel?

Geef ons hieronder dan een 5 sterren beoordeling! Alvast bedankt!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Reactie achterlaten

Over de Auteur:

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.
Zoek Op Klacht:
0 Shares
Tweet
Pin
Share