Tip van de dag

Laatste Update: 6 maart 2017

Tip van de dag: #119: Glycemische Index Om Af Te Vallen

Eén van de beste strategieën om je gezondheid fors te verbeteren en zonder moeite af te vallen is door je bloedglucosespiegel in balans te houden. Dit betekent in de praktijk dat je veel minder bewerkt gaat eten (wit brood, witte pasta etc.) en meer groente en producten met een lage glycemische last. 

In deze video geef ik je een aantal tips met betrekking tot de glycemische index en afvallen.

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

  1. Goede video en site. Ik ben me inmiddels twee jaar bewust van wat er in mijn eten zit en lees sindsdien alle etiketten. Suiker en foute smaakversterkers (621) zitten werkelijk in bijna alles. Dat probeer ik zoveel mogelijk te vermijden. Veel verse groente en fruit, zelfgebakken brood, veel graden en zaden, eieren, kaas, roomboter en wat vlees en vis, water, koffie en thee. Doen ons erg goed. We proberen onze dochter nu nog een baby, ook niet aan suikers te laten wennen. Geen sap, ook geen diksap, geen papjes met smaakjes, geen koekjes, enkel natuurlijke suikers in fruit, groentehappen, brood met avocado of een beetje roomboter, babymelk en granenpap. Kwa drinken krijgt ze gewoon water of thee, net als wij. Ik geloof echt dat je bewust zijn van, het halve werk is! Zeker ook voor onze kinderen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share