• Glycemische Index special deel 3 De Glycemische Index in de praktijk

Tip van de dag: #119: Glycemische Index Om Af Te Vallen

2017-03-06T11:52:49+00:00juni 19th, 2014|Tip van de dag|1 Reactie

Tip van de dag: #119: Glycemische Index Om Af Te Vallen

Eén van de beste strategieën om je gezondheid fors te verbeteren en zonder moeite af te vallen is door je bloedglucosespiegel in balans te houden. Dit betekent in de praktijk dat je veel minder bewerkt gaat eten (wit brood, witte pasta etc.) en meer groente en producten met een lage glycemische last. 

In deze video geef ik je een aantal tips met betrekking tot de glycemische index en afvallen.

Eén reactie

  1. Jules 4 januari 2015 om 22:57 - Antwoorden

    Goede video en site. Ik ben me inmiddels twee jaar bewust van wat er in mijn eten zit en lees sindsdien alle etiketten. Suiker en foute smaakversterkers (621) zitten werkelijk in bijna alles. Dat probeer ik zoveel mogelijk te vermijden. Veel verse groente en fruit, zelfgebakken brood, veel graden en zaden, eieren, kaas, roomboter en wat vlees en vis, water, koffie en thee. Doen ons erg goed. We proberen onze dochter nu nog een baby, ook niet aan suikers te laten wennen. Geen sap, ook geen diksap, geen papjes met smaakjes, geen koekjes, enkel natuurlijke suikers in fruit, groentehappen, brood met avocado of een beetje roomboter, babymelk en granenpap. Kwa drinken krijgt ze gewoon water of thee, net als wij. Ik geloof echt dat je bewust zijn van, het halve werk is! Zeker ook voor onze kinderen.

Reactie achterlaten

Over de Auteur:

Robert Jan (RJ) is de initiatiefnemer en het (nieuwe) gezicht van OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.
Zoek Op Klacht: