__CONFIG_group_edit__{"jusilw5x":{"name":"Paragraph","singular":"-- Text %s"},"jusim8ni":{"name":"Quote Title","singular":"-- Text %s"},"jusimmum":{"name":"Quotation Marks","singular":"-- Image %s"},"jusimu0n":{"name":"Author Name","singular":"-- Text %s"},"jusin0tq":{"name":"Author Image","singular":"-- Content Box %s"},"jusin92w":{"name":"Quote Box","singular":"-- Content Box %s"},"jusinfv3":{"name":"Quote Block","singular":"-- Content Box %s"}}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"b0430":"Accent Color"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Tijdelijk Gratis!

Het Koolhydraatarm 7 dagen menu. Download het receptenboek meteen.

Tip van de dag

Laatste Update: 6 maart 2017

Tip van de dag: #126: Alles over koolhydraten

0
(0)

De aanbevolen hoeveelheid van koolhydraten varieert van 40 tot zelfs 70% van je totale energie inname. Nu ben ik van mening dat te veel koolhydraten zeker niet aan te raden is als je wilt afvallen. Daarnaast zijn er zat onderzoeken te vinden waarin naar voren komt dat een wat gematigde aanpak wat betreft koolhydraten gezonder is.

Waar je voor moet oppassen is dat je niet de gezonde vetten laat vervangen door koolhydraten. Tevens dat je oppast met de inname van simpele koolhydraten. Ik ben zelf een grote voorstander van een mediterraan voedingspatroon vanwege de variatie.

Een handige checklist is door gebruik te maken van de glycemische index!

pieken en dalen

Waardevol artikel?

Geef ons hieronder dan een 5 sterren beoordeling! Alvast bedankt!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
0 Shares
Tweet
Pin
Share