Tip van de dag #43: Middelen tegen acne

2013-03-21T11:27:17+00:00maart 21st, 2013|Tip van de dag|2 Reacties

Laatste update: door

Tip van de dag #43: Middelen tegen acne

Acne is een probleem waar veel mensen mee rond lopen. Zelf heb ik er ook nogal wat last van. In deze korte video een aantal van mijn beste tips tegen acne. Voor meer informatie, neem ook een kijkje op de blog.

Heb je zelfs tips? Laat me deze dan weten door een reactie achter te laten.

[hana-flv-player video="http://optimalegezondheid.s3.amazonaws.com/videos/tip-van-de-dag/tip-van-de-dag-43.mp4" width="640" height="360" description="Midellen tegen acne player="5" autoload="true" autoplay="false" loop="false" autorewind="true" /]


Tips tegen een slecht adem

2 Reacties

 1. Vereecke Freddy 7 oktober 2014 om 23:22 - Antwoorden

  Geachte
  Ik heb elke morgen een adem die naar zwavel stinkt.Elke morgen heeft mijn vrouw daarover veel klachten.
  Wat kan ik daaraan doen.Mijn vrouw zegt dat het enkel de laatste 2 jaren geleden begonnen is??

  Met Hoogachting
  Freddy Vereecke

  • Robert Jan Hendriks 10 oktober 2014 om 17:32 - Antwoorden

   Hallo Freddy,

   Als je adem, zeker in de morgen, naar zwavel stinkt, is dit een gevolg van een bacteriële onbalans in je mond. Dit hoeft niet perse iets met je gebit te maken te hebben, maar kan bijvoorbeeld ook een probleem zijn achter in je mond, op de tong. Overleg dit eens met je tandarts en/of mondhygiënist. In de tussentijd kun je een mondspoelmiddel proberen, die de bacteriën in de mond weer in balans brengt.

   Succes,
   Jack

Reactie achterlaten

Over de Auteur:

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.
Zoek Op Klacht: