• 11 Effectieve Anti Stress Tips (video)

11 Effectieve Anti Stress Tips (video)

2017-03-02T14:46:00+00:00maart 23rd, 2015|Tip van de dag|0 Reacties

Laatste update: door

11 Effectieve Anti Stress Tips

Video thumbnail for vimeo video 11 Effectieve Anti Stress Tips (video)Als er iets is waardoor de kwaliteit van je leven erop achteruit kan gaan dan is dat teveel stress in je leven. Het drukken en hectische leven van nu kan er zeker voor zorgen dat je veel meer stress in je leven hebt dan dat gezond voor je is.

In de video zal ik een aantal van de ‘’beste anti stress’’ technieken met je delen zodat je niet langer meer onnodig veel last hoeft te hebben van stress. Nu zal ik niet te diep ingaan wat de mogelijke oorzaken zijn van stress, aangezien dit erg per persoon kan verschillen. In plaats daarvan reik ik je 11 zeer effectieve anti stress technieken aan.

Reactie achterlaten

Over de Auteur:

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.
Zoek Op Klacht: