• fibromyalgie webinar

Eerste grote Fibromyalgie Webinar: Aanstaande vrijdag!

2016-11-02T10:54:23+00:00januari 10th, 2012|Fibromyalgie|0 Reacties

Laatste update: door

Fibromyalgie Webinar

Ik heb al eens eerder een artikel geschreven over "brain fog" oftewel cognitieve problemen bij mensen die met de aandoening fibromyalgie rondlopen. maar dit artikel is gebaseerd op feiten die ik zelf kan terug vinden op het internet! Zelf heb ik de studies niet bijgewoond dus er is (ook voor mij) nog veel onduidelijkheid op dat punt! Komende vrijdag zal er het eerste grote webinar plaatsvinden in Amerika met als onderwerp de cognitieve functie van het brein bij mensen met fibromyalgie. De onderzoekers die aan de onderzoeken hebben meegewerkt zullen hun nieuwste bevindingen delen.

Wie spreken er?

Komende vrijdag nacht (helaas in de nacht) zal de webinar plaatsvinden. Het exacte tijdstip kun je hieronder terug vinden. Ook de link waar de webinar op te volgen is. Jan Chambers zal samen met C. Jessie Jones de webinar "hosten" en er zal vooral gesproken worden over de cognitieve problemen en fibromyalgie!

Jan Chambers is president en oprichter van het "National Fibromyalgia & Chronic Pain Association" (NFMCPA). Op het moment dat ik dit artikel schrijf zoek ik wat meer informatie over deze mevrouw, maar de website van het NFMCPA is op dit moment (toevallig hé) offline. Hier zal ik later nog wat informatie over schrijven.

Bij C. Jessie Jones is in 1998 fibromyalgie geconstateerd! Door de jaren heen zei veel geleerd over haar "eigen" aandoening en zodoende ook veel mensen geholpen om ermee te leven. Haar expertise ligt op het gebied van pijn verlichting door lichamelijk beweging. In de webinar zal ze uitleggen hoe lichamelijke oefeningen cognitieve problemen kunnen minderen/verhelpen. Daarnaast zal ook het functie van het brein positief worden beïnvloed!

Ook het verhelpen van motivatie problemen bij het "verteren" (ik noem het liever aanpassen) van de levensstijl om zo chronische pijnen te bestrijden! Als je het mij vraagt is ze de pionier op het gebied van fibromyalgie bestrijden door middel van het aanpassen van de levensstijl. Zeker de moeite waard...

Wanneer?
De presentatie zal in de vorm van een webinar verlopen! Dit is eigenlijk niets meer dan een online presentatie! Wanneer je op de onderstaande link klikt, zal je naar een website worden doorverwezen waar de verdere instructies staan vermeld.

Tijdstip: 13 januari om 03:00
Plaats: "Klik hier"
Alternatief: Het volgende telefoonnummer bellen "001 646 2000646" (Amerika)

Lig je lekker te slapen?
Ik kan het me heel erg goed voorstellen dat je niet om 3 uur je nest wilt uit komen. Een goede nachtrust is erg belangrijk, helemaal voor mensen met fibromyalgie. Direct na de "uitzending" zal de opname terug te bekijken zijn op de volgende website: www.fmcpaware.org

Reactie achterlaten

Over de Auteur:

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.
Zoek Op Klacht: