• Gezonde versnaperingen

Gezonde versnaperingen

2014-03-07T16:18:36+01:00maart 7th, 2014|Gezonde Snacks|8 Reacties

Laatste update: door

Gezonde versnaperingen

noten zijn gezondSnacken is een effectieve manier om extra voedingsstoffen binnen te krijgen en ervoor te zorgen dat we tijdens een maaltijd niet al te veel eten (omdat we het idee hebben uitgehongerd te zijn). Volgens sommige onderzoeken krijgen we ongeveer 24 procent van al onze dagelijkse calorieën binnen als snacks, hierdoor is het belangrijk dat we voor gezonder versnaperingen kiezen.

Het zorgt ervoor dat we niet te veel eten

Snacken zorgt ervoor dat we niet uitgehongerd zijn tussen de maaltijden door, als we het gevoel hebben dat we omkomen van de honger dan eten we tijdens onze gewone maaltijd veel meer dan normaal. Het is een goed idee om een kleine gezonde snack te eten om de honger zo een beetje te stillen.

Combineer (complex) koolhydraatrijk voedsel zoals volle granen, fruit of groenten met eiwitrijk voedsel, zoals noten of zuivelproducten snacks die goed vullen.

Snacken zorgt er ook voor dat we de bloedsuikerspiegel stabiel houden. Regelmatig iets eten zorgt ervoor dat onze bloedsuikerspiegel niet op en neer gaat. Deze opties zijn allemaal gezond, vullen, en ook nog eens lekker!

Ongezouten amandelen