Tijdelijk Gratis!

7 Smeuïge Overheerlijke Koolhydraatarme Ovenschotel Recepten:

Afvallen

Laatste Update: 1 november 2016

Het zandloperfiguur! Hoe kan ik het krijgen en werkt het?

Peer- appel en het zandloperfiguur! Bij de meeste vrouwen gaat er op dit moment wel een belletje rinkelen. Ben je op dit moment al aan het nadenken welk figuur je hebt? Er heerst veelt taboe over de taille van de vrouw en praktische niemand is op dit moment tevreden met hun buik. Het "gerucht" gaat dat mannen meer zijn aangetrokken tot vrouwen met een "specifiek" figuur. Dit figuur staat bekend als het zandloperfiguur, echter het perfecte zandloperfiguur hangt van veel meer factoren af dan alleen de buik.

"Het zandloperfiguur betekent niet slank zijn. Het hebben van de juiste rondingen in verhouding is de sleutel tot een sexy lichaam"

Waarom is het perfect?

Bepaalde rondingen kunnen direct het hormonale systeem van de man beinvloeden, zonder dat een man hier iets aan kan doen. het hart zal harder gaan werken en de "lust" van de man wordt ook nog eens geprikkeld. Smaken verschillen natuurlijk en lang niet iedere man is het hier mee eens. Echter is het wel wetenschappelijk aangetoond dat mannen onbewust worden aangetrokken door een dergelijk figuur.

Wat is de goede verhouding?

Dit gezegd te hebben gaan we eens kijken naar wat nu precies de juiste verhouding zijn van een zandloperfiguur. Er is een formule ontwikkeld nadat een psychologisch onderzoek aan de universiteit van Manchester over de aantrekkingskracht van het figuur van de vrouw op mannen. Wanneer een bepaalde vrouw de juiste rondingen heeft, kan het verwachten dat het veel aandacht krijgt van mannen omdat mannen dit vertalen in "gezondheid" en "vruchtbaarheid"! Juist, mannen zijn objectief..... Laten we maar de schuld geven aan Darwin! Hieronder zal ik de formule uitleggen:

De formule wordt gebaseerd op de rondingen van de cupmaat (CM), dij-lengte ratio (CLR), heup-middel ratio (HMR), lijnen van lichaamsrondingen (LLR) en de lichaamssymmetrie (LS).

Perfect lichaam= ((CM+DLR+HMR)xLLR)+LS

Hoe kan ik mijn rondingen meten? Deze formule zegt je wellicht niets en daarom zal ik deze hieronder verder uitleggen. De regel is: Hoe hoger de score, des te "aantrekkelijker" het figuur.

Perfecte lichamelijke verhoudingen

"Verkeerde" score?
Maak je dan vooral niet druk. Welke score je ook hebt, onthoudt dat karakteristieke (zowel positieve als negatieve) eigenschappen niet mee berekend zijn. Dit betekent dat vooral de eerste indruk van mannen wordt bepaald door de score! Daarnaast zijn de persoonlijke voorkeuren van mannen niet meegerekend.

Kan ik het beinvloeden?
Door gezond te eten en voldoende te sporten kan je ervoor zorgen dat je eigen rondingen niet veranderen. De rondingen die je nu hebt, zijn voor een groot gedeelte genetisch bepaald. Normaal gesproken kunnen we dit dus niet echt veranderen. Er zijn natuurlijk wel altijd cosmetische behandeling (liposuctie en borstvergroting) die dit kunnen veranderen, maar dit heeft niet altijd de voorkeur.

Nog geen 10% van alle vrouwen hebben het zandloperfiguur, dus wanneer je er niet tussenzit hoef jij je niet druk te maken:). Het peer- en cornetto figuur komt het meeste voor en nemen meer dan 60% voor hun rekening!
[MOWPOP id="128"]

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

6 Shares
Tweet
Pin6
Share