• Hoge Bloeddruk Behandelen

Te Hoge Bloeddruk Behandelen

2017-08-29T11:20:29+01:00mei 5th, 2015|Hoge Bloeddruk|2 Reacties

Laatste update: door

Hoge Bloeddruk Behandelen

hoge bloeddruk behandelenAls je last hebt van hoge bloeddruk voel jij je waarschijnlijk niet ziek. Daarom kan het soms even duren voordat je er zelf van op de hoogte bent dat je bloeddruk is gestegen. Maar het hebben van hoge bloeddruk verhoogt de kans of hart- en vaatziekten drastisch en daarom is het van groot belang om hoge bloeddruk vroeg te ontdekken en onder controle te houden.

Nu zijn er goede behandelmethodes tegen hoge bloeddruk, maar je kunt ook zelf een aantal dingen doen om je bloeddruk te verlagen.

Er zijn 2 manieren van behandelen van hoge bloeddruk en van beide behandelingen zal ik de voor- en nadelen nader uitleggen.

1. Natuurlijke methode
2. Medicijnen / bloeddrukverlagers


Klik hier voor meer informatie over de Hoge Bloeddruk Omlaag Methode (tip)>>

Welke van de twee behandelingen werkt?

Beide behandeling kunnen voor je werken. Medicijnen zullen geforceerd je bloeddruk verlagen en kunnen zeker effectief werken. Vooral als je hypertensie hebt is het belangrijk om je bloeddruk eerst SNEL naar beneden te krijgen, voordat er permanente schade ontstaat (beschadigingen aan je organen of ogen).

Hieronder ga ik de meest bekende behandelingen tegen hoge bloeddruk kort bespreken:

Natuurlijke methode

De meeste medicijnen richten zich op het verlagen van je bloeddruk door de bloedvaten te verwijden, het hart langzamer te laten kloppen, spieren te ontspannen en de vochtafscheiding te bevorderen.

Maar je kunt ook je bloeddruk effectief verlagen door een aantal simpele aanpassingen in je levensstijl. Het kan goed zijn dat je huidige levensstijl ervoor heeft gezorgd dat je op dit moment last hebt gekregen van hoge bloeddruk. Door "simpelweg" je levensstijl enigszins te veranderen kun je al veel doen om je bloeddruk gemakkelijk te verlagen.

Niet alleen je levensstijl kan de oorzaak zijn van de huidige problematische stand van zaken. Er zijn verschillende oorzaken die kunnen leiden tot hoge bloeddruk. Het doel is om je bloeddruk onder de 140/85 te krijgen. Wanneer je diabetes, problemen met je nieren, of een