Herpes supplementen

Laatste Update: 14 november 2016

Lauricidin, Monolaurine en Herpes

In het begin van deze week kreeg ik een vraag of lauricidin een goed middel is tegen herpes. Om eerlijk te bekennen wist ik niet veel van dit “goedje”, laat staan dat ik kennis had wat de invloed hiervan in op het herpes virus.

Door even snel op het internet rond te zoeken kwam ik erachter dat veel mensen dit gebruiken tegen het herpes virus met gemengde resultaten. Ik ben van nature erg nieuwsgierig dus ben ik even wat dieper gaan spitten op de invloed van lauricidin op het virus.

Wat is monolaurine?

Lauricidin in de zuivere vorm van monolaurine. Dit komt van nature voor in zowel moedermelk als kokosolie. Kokosolie bestaat voor ongeveer 50% uit laurinezuur. Onze darmen zetten dit zuur om in monolaurine.  Het supplement bevorderd het gehele immuunsysteem en totale gezondheid en gaat schimmels en virussen van nature tegen. Daarnaast zal het de goede bacteriën in de darmen versterken en de slechte bacteriën afbreken.

Je zou denken, dit kan toch niet slecht zijn?

Nadat ik de algemene informatie heb overgeslagen en het daadwerkelijk feedback heb gelezen blijkt het ook voor mensen negatief te kunnen uitpakken. Er zijn zowel positieve als negatieve reacties te vinden.

Zou zijn er mensen die binnen een aantal dagen complete herpes uitbraken zijn tegengegaan en nu nergens meer last van hebben. Maar…

Er zijn ook mensen die na het slikken van dit supplement uitbraken hebben gekregen waarvan men verwacht dat het supplement hier de oorzaak van is! Ook zijn er reacties dat het problemen voor de maag oplevert.

Wat moet ik nu denken?

Dit is altijd het lastige. Zowel slechte als positieve reacties zijn er voor dit supplement. Ondanks de slechte reacties zou ik het zelf wel eens willen proberen, maar dan niet in de vorm van een supplement.

Kokosolie en herpes

Zelf ben ik altijd voorstander van natuurlijke voeding in plaats van het slikken van medicijnen of supplementen. Voeding is namelijk altijd “natuurlijker” dan supplementen toch? Waarom zou je dat dit zuur binnenkrijgen via supplementen als het ook kan via voeding.

Ongeveer een half jaar geleden heb ik een artikel geschreven over kokosolie en herpes. Klik op de link om het hele artikel te lezen. Dit zuur zit ook in kokosolie en kan dagelijks genomen worden. Daarnaast zit er in kokosolie ook nog veel meer goede “anti-virale goedjes”.

Het is toch altijd beter om meer “goeds” binnen te krijgen dan slecht 1 ding via een supplement? Binnenkrijgt zal ik dit artikel updaten, ik ga er de komende tijd dieper op in!

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

  1. Kokosolie bevat het meest verzadigd vet van alle vetten. Als je dit goedje een paar maanden gebruikt stijgt je slechte cholesterol in je bloed. Veel mensen weten niet en denken dat kokosolie zo gezond is. Wel is het super goed voor je huid en haar.

  2. Nou ik weet niet waar je die onzin vandaan haalt maar ik gebruik het nu dik een maand voor huid haar en eet het ook. En ik hoor juist van mensen dat ze vinden dat ik ben afgevallen! Van collega's en 7 andere mensen die ik ken.
    1 iemand dacht zelfs dat ik ondergewicht had en was ik inderdaad 2 kilo lichter dan dat ik dacht.
    Dus voor zover ik weet is het gewoon super gezond voor je!

  3. Lauricidin wordt door natuurartsen ook voorgeschreven tegen alzheimer en dimensie.
    Het zal het niet beter maken, maar ook niet verslechteren.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share