Gezondheid Algemeen

Laatste Update: 11 november 2016

Optimalegezondheid.com app!

0
(0)

Allereerst even een nieuwtje. De laatste jaren is deze blog gegroeid en dagelijks passeren honderden mensen de website en lezen de artikelen met veel interesse. We leven in een wereld dat enorm snel gaat en dit heeft als gevolg dat steeds meer mensen hun telefoon gebruiken om te “surfen”, e-mailen en zelfs online aankopen verrichten.

Ik kwam op het idee om ook de website van optimalegezondheid.com “mobiel” te maken. Hoe doen we dit?

Juist, we gaan een app lanceren

Voordat deze klaar is zijn we een tijdje verder, maar over een aantal weken kunnen we ook al het laatste nieuws over je gezondheid lezen via een handige informatieve app voor op je telefoon! Hierover later mee bericht!

Dit was de maandag ochtend aankondiging!

Apps voor je gezondheid

Nu we toch over apps bezig zijn, laat ik hierover het hele artikel dan maar vullen. Hieronder een afbeelding om je een overzicht te geven waarin je kunt zien dat steeds meer mensen "mobiel" (GSM vs smartphone) worden.

Hoeveel mensen smartphone gebruik

Steeds meer mensen hebben een smartphone en uit statistieken blijkt dat het uur gebruik per smartphone door de komst van apps alleen maar toeneemt. Gelukkig speelt niet iedereen "angry birds" maar gebruiken veel mensen deze apps ook zakelijk etc.

Hieronder de beste apps voor je gezondheid

1. Sleep Cycle alarm clock

Dit is een app die je eigen slaappatroon bijhoudt en je wakker maakt op het moment dat jij je in je lichtste slaapfase bevindt.  De app registreert je beweging terwijl je slaapt en hierdoor kan het je wekken op het moment dat het voor jouw het meest natuurlijk is. Hierdoor zal je met meer energie wakker worden. Tevens houdt de app bij hoeveel je slaapt en geeft het je een gemiddelde van de afgelopen 30 dagen. 8 uur slaap heeft iedereen nodig, komt jij hieraan?

2. Map My Tracks OutFront

Er zijn vele van deze apps echter deze heeft de hoogste waardering. Het is een GPS app die de afstand, route, snelheid etc. bijhoudt van bijna elke vorm van sport! Of je nu aan het fietsen, hardlopen, wandelen of het aan het skeeleren bent, deze app registreert alles.

Daarnaast is het ook nog eens een goede motivatie bron, kan jij jezelf de volgende “run” verslaan?

3. E-nummers

Welk E-nummer is nu gevaarlijk en welke niet? Er zijn zoveel E-nummers, we kunnen het eigenlijk niet uit ons hoofd leren. Deze app is eigenlijk niets meer dan een database waarin je elk bestaande E-nummer kunt opvragen. Zo kun je voordat je een product hebt aangeschaft kijken of je geen “gevaarlijke” E-nummers koop!

4. Daily Ab Workout

Wanneer je regelmatig deze blog leest ben je vast een zeker wel eens het fimpje “8-minute abs” tegengekomen. Niet iedereen heeft zin om in de ochtend z’n computer aan te zetten voor dit fimpje. Deze app kan het filmpje vervangen.

Het heeft je elke dag verschillende buikspier oefeningen die kunt volgen. Erg handig en het zorgt ook nog eens voor een mooie strakke buik. Tevens zul je elke ochtend (door het bewegen) beter en frisser wakker worden.

5. Optimalegezondheid.com App

Deze zal ik de komende weken ontwikkeld worden. Stay tuned...
[MOWPOP id="128"]

Waardevol artikel?

Geef ons hieronder dan een 5 sterren beoordeling! Alvast bedankt!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 

Pagina  [tcb_pagination_current_page]  van  [tcb_pagination_total_pages]


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang tijdelijk gratis mijn boek Bye Bye Buikvet direct in je inbox!

0 Shares
Tweet
Pin
Share