• Persoonlijke doelen halen (video)

Persoonlijke doelen halen (video)

2015-03-16T16:03:53+01:00maart 16th, 2015|Tip van de dag|0 Reacties

Laatste update: door

Video thumbnail for vimeo video Persoonlijke doelen halen (video)Als ik je één tip kan geven waardoor de kans van slagen met alles in je leven enorm toeneemt is dat door je doelen op te schrijven. Dit is een concept die ik jaren geleden van Brian Tracy heb geleerd en heeft mijn leven zeker positief aangepast. De essentie is om gebruik te maken van je innerlijke onbewuste en deze te programmeren door elke dag 1 tot 2x al je doelen op te schrijven.

Hierdoor worden doelen veel realistischer en zet je ook de juiste stappen om ze te realiseren.

In de video laat ik mijn eigen manier zien en ontdek je een paar handige tips!

Waardevol artikel?

Geef ons hieronder dan een 5 sterren beoordeling! Alvast bedankt!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!