Tip van de dag

Laatste Update: 6 maart 2015

Sinus infectie (holte ontsteking) voorkomen en tegengaan (video)

Video thumbnail for vimeo video Sinus infectie (holte ontsteking) voorkomen en tegengaan (video) - Optimale Gezondheid!Om een holte ontsteking te voorkomen en andere gerelateerde klachten is het van groot belang om je sinussen goed schoon te houden. Veel realiseren dit niet maar elke dag komen deze in aanraking met allerlei allergenen en toxines waardoor klachten kunnen ontstaan.

De beste manier om je je sinussen goed schoon te houden is om een ''Neti Pot'' te gebruiken. Ik heb deze tip een paar jaar geleden tijdens een productiviteitstraining gekregen, maar nooit wat mee gedaan.

Totdat ik voor Valentijnsdag een cadeau had gekregen van mijn vriendin, een neti pot! Nu is het zeker een discussiepunt of Valentijnsdag het beste moment was, dat terzijde!

Maar ik raad het je zeker aan om het eens te proberen, hier een video van mijn eigen neti pot!

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

  1. Hallo Jack,
    Tip om niet iets bij de apotheek te kopen qua oplossing maar Natriumbicarbonaat te gebruiken. Ik ben namelijk mijn hele leven allergisch en verkouden geweest. Had 3 tot 4 keer per jaar de griep. En altijd een verstopte neus. Inmiddels gebruik ik Natriumbicarbonaat (een simpele zoutoplossing en nee geen keukenzout) Te verkrijgen bij de drogist. Een fantastisch middel. Jouw Neti pot is er ideaal voor om te gebruiken. Beetje Natriumbicarbonaat mengen met lauw water en spoelen maar. Inmiddels heb ik geen verkoudheden meer en heb sinds vorig jaar maart geen griep meer gehad. Hoe cool is dat.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share