• Sinus infectie (holte ontsteking) voorkomen en tegengaan (video)

Sinus infectie (holte ontsteking) voorkomen en tegengaan (video)

2015-03-06T12:52:12+00:00maart 6th, 2015|Tip van de dag|2 Reacties

Laatste update: door

Video thumbnail for vimeo video Sinus infectie (holte ontsteking) voorkomen en tegengaan (video) - Optimale Gezondheid!Om een holte ontsteking te voorkomen en andere gerelateerde klachten is het van groot belang om je sinussen goed schoon te houden. Veel realiseren dit niet maar elke dag komen deze in aanraking met allerlei allergenen en toxines waardoor klachten kunnen ontstaan.

De beste manier om je je sinussen goed schoon te houden is om een ''Neti Pot'' te gebruiken. Ik heb deze tip een paar jaar geleden tijdens een productiviteitstraining gekregen, maar nooit wat mee gedaan.

Totdat ik voor Valentijnsdag een cadeau had gekregen van mijn vriendin, een neti pot! Nu is het zeker een discussiepunt of Valentijnsdag het beste moment was, dat terzijde!

Maar ik raad het je zeker aan om het eens te proberen, hier een video van mijn eigen neti pot!

2 Reacties

  1. Ferdinand 12 maart 2015 om 11:34 - Antwoorden

    Hallo Jack,
    Tip om niet iets bij de apotheek te kopen qua oplossing maar Natriumbicarbonaat te gebruiken. Ik ben namelijk mijn hele leven allergisch en verkouden geweest. Had 3 tot 4 keer per jaar de griep. En altijd een verstopte neus. Inmiddels gebruik ik Natriumbicarbonaat (een simpele zoutoplossing en nee geen keukenzout) Te verkrijgen bij de drogist. Een fantastisch middel. Jouw Neti pot is er ideaal voor om te gebruiken. Beetje Natriumbicarbonaat mengen met lauw water en spoelen maar. Inmiddels heb ik geen verkoudheden meer en heb sinds vorig jaar maart geen griep meer gehad. Hoe cool is dat.

Reactie achterlaten

Over de Auteur:

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.
Zoek Op Klacht: