Jicht

Laatste Update: 18 januari 2017

Speciale voetpleisters tegen jicht

Na het artikel over jicht dat vorige week gepubliceerd werd kreeg ik een tip van een lezer over het bestaan van speciale 'voetpleisters' die jicht in de tenen zouden kunnen helpen voorkomen en verlichten. Na wat onderzoek te hebben verricht zijn heb ik de bevindingen over deze voetpleisters in dit artikel opgesomd.

De voetpleisters blijken een ontgiftende werking te hebben op het lichaam en dan vooral op de gewrichten in de voeten. Zoals je reeds in ons vorige artikel kon lezen is jicht het gevolg van een opstapeling van purines en urinezuur in het lichaam.

Dit kan het gevolg zijn van een dieet met veel rood vlees of schaaldieren, alcoholgebruik en roken en de opstapeling van toxische stoffen.

Op internet zijn verschillende bedrijven te vinden die de ontgiftende voetpleisters aanbieden en sommige gespecialiseerde gezondheids- en natuurwinkels verkopen ze inmiddels ook in Nederland en België.

Er is voor zover we weten nog geen grondig wetenschappelijk onderzoek naar de werking ervan gedaan, de bevindingen in dit artikel in de vorm van vraag en antwoord zijn dan ook gebaseerd op de ervaringen van mensen die ze gebruikt hebben en de claims van de fabrikanten ervan.

Hoe merk je of ze werken en wanneer mag je resultaten verwachten?

In veel gevallen zijn de de positieve effecten al merkbaar na eenmalig gebruik maar fabrikanten beweren dat het normaal drie tot vier dagen duurt vooraleer men de effecten zal voelen.

De meeste gebruikers ervaren dat hun slaapkwaliteit er duidelijk op vooruit gaat. Ze zeggen ook zich 's ochtends beter te voelen. Sommige patiënten moeten de pleisters blijkbaar gedurende enkele weken gebruiken om resultaten te verkrijgen. Gedurende deze tijd blijven de voetpleisters toxines aan het lichaam onttrekken.

Hoe veilig is het gebruik ervan?

De pleisters onttrekken enkel stoffen aan het lichaam, ze geven er geen af. Daardoor is het gebruik ervan absoluut veilig. Het is enkel een ondersteuning voor de lichaamseigen ontgiftende werking. Het poeder in deze pleisters is even zuur als je lichaam zelf en zal daardoor geen irritatie aan de huid veroorzaken.

Zijn er bijwerkingen?

Zoals met elk detox-programma kunnen ook deze pleisters je in het begin een beetje zwak of vermoeid doen voelen. Een lichte hoofdpijn is ook mogelijk. Deze symptomen verdwijnen naarmate de behandeling vordert.

Hoe komt het dat mijn gewrichten in het begin nog pijnlijker lijken?

Dit is iets waar vooral mensen met chronische gewrichtspijnen last van hebben. Het is hetzelfde gevoel dat soms optreedt bij mensen die een accupressuur-therapie aan de voeten ondergaan. Tijdens het genezingsproces doet het even meer pijn maar daarna zou je je duidelijk beter moeten voelen.

Waarom voel ik me zo moe?

Je lichaam kan extra slaap nodig hebben tijdens het detoxificatie-proces.

Wat is het voordeel van een detox met voetpleisters?

Het zou een effectiever manier zijn om de bloedcirculatie en de vrije circulatie van lymfatische vloeistoffen te stimuleren. Het gevolg is een ontspanning van de spieren en een vermindering van de gewrichtspijnen, een betere werking van het immuunsysteem en een betere slaapkwaliteit. De soms chronische pijnen van jicht en artrose verdwijnen bij veel gebruikers volledig en erg snel na het starten van de behandeling.

Zijn de pleisters enkel efficiënt bij gebruik op de voeten?

Ze worden meestal op de voeten gebruikt omdat de gewrichtspijnen in de tenen daar vaak het ergst zijn. Je kan ze echter ook op andere gewrichten gebruiken zoals rond de schouders, nek, knieën en enkels. Ze werken echter niet overal. Indien ze verkleuren tijdens het gebruik is dat een teken dat ze werken en toxische stoffen aan het lichaam onttrekken.

Dat is in een notendop de informatie die ik over het gebruik van detox-voetpleisters konden vinden. Ben je zelf bekend met het gebruik ervan? Laat dan zeker hieronder je reactie achter!

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

  1. Claudia ij heb je mail gelezen over jicht pleisters pa heeft het ook gelezen . Ik vrees dat het voor hem niet geschikt is omdat hij zich niet aan het dieet wenst te houden geen vlees meer te eten en geen alcohol te drinken , hij kan niet zonder daar is niets aan te doen, maar bedankt voor je mail.het ziet er allemaal een beetje primietief uit, mijn mail maar ik durf nog geen bokkesprongen te maken omdat ik nog niet alles precies weet. Ontvang de gtoetjes v oor jullie allen.ik hoop dat het met jackies stage goed naar haar zin gaat.liefs ma.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

1 Shares
Tweet
Pin1
Share