Tip van de dag

Laatste Update: 28 november 2016

Tip van de dag #33: Gezonde Frisdranken?

Het is belangrijk om in te zien dat de meeste frisdranken, sapjes en light producten niet bijdragen aan jouw gezondheid. Veelal bevatten ze geen of weinig voedingsstoffen en alleen maar veel suikers wat op lange termijn erg schadelijk kan zijn voor je gezondheid.

[hana-flv-player video="http://optimalegezondheid.s3.amazonaws.com/videos/tip-van-de-dag-33.mp4" width="640" height="360" description="Tip van de dag #33: gezonde frisdanken, bestaat het? player="5" autoload="true" autoplay="false" loop="false" autorewind="true" /]

Meer weten over de voor- en nadelen van frisdrank? Lees dan het artikel hoe gezond is frisdrank?

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

  1. Helaas zitten er inderdaad in de meeste frisdranken veel calorieën. Daarom hebben wij Holy Soda gemaakt, een gezonde frisdrank met natuurlijke ingrediënten en weinig calorieën.

    Holy Soda is ‘The First Worry Free Soda’ omdat het met 100% natuurlijke ingrediënten wordt gemaakt én laag in calorieën is. Je kan er dus zorgeloos van genieten.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share