Tip van de dag

Laatste Update: 18 februari 2014

Tip van de dag #102: Zuurkool is gezond

Eén van mijn favoriete groente is zuurkool. Zuurkool is zo gezond vanwege de hoeveelheid vitamine C, de lactobacteriën en natuurlijk laag in calorieën. Als je op dit moment wat last hebt van spijsverteringsproblemen, dan is het een goede tip om een paar keer per week zuurkool te eten.

Voor meer informatie over zuurkool, lees dan het volgende artikel even doorr:

Alles over zuurkoolsap

Vragen of opmerkingen of ken je nog een interessant onderzoek? Laat het mij weten door hieronder een reactie achter te laten!
[hana-flv-player video="https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/optimalegezondheid-2/videos/tip-van-de-dag/tip-van-de-dag-102-zuurkool-gezond.mp4" width="478" height="360" description="Zuurkool gezond" player="4" autoload="true" autoplay="false" loop="false" autorewind="true" /]


zuurkool

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share