Tip van de dag

Laatste Update: 21 februari 2014

Tip van de dag #105: Beste voeding voor je huid

Of er daadwerkelijk een connectie bestaat tussen voeding en huidklachten moet nog wetenschappelijk aangetoond worden. Echter, als ik kijk naar mijn eigen ervaringen en de ervaringen van de cursisten is er wel degelijk een verband. In deze video neem ik een aantal uitspraken onder de loep, zoals zuivel en acne, gluten, glycemische index en wat je het beste kunt doen.

Voor meer informatie over een goede huidverzorging, lees dan het volgende artikel even door:

Goede huidverzorging toegelicht

Vragen of opmerkingen of ken je nog een interessant onderzoek? Laat het mij weten door hieronder een reactie achter te laten!
[hana-flv-player video="https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/optimalegezondheid-2/videos/tip-van-de-dag/tip-van-de-dag-105-voeding-huid-correlatie-toegelicht.mp4" width="478" height="360" description="voeding en huid" player="4" autoload="true" autoplay="false" loop="false" autorewind="true" /]


voeding en huid toegelicht

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share