Tip van de dag

Laatste Update: 6 maart 2017

Tip van de dag: #125: Eet meer onverzadigde vetten

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tip van de dag: #125: Eet meer onverzadigde vetten

De opkomt van de vetarme diëten hebben er vaak toe geleid dat men naast minder verzadigde vetten ook minder onverzadigde vetten binnenkregen. Echter, deze onverzadigde vetten zijn zeker geen ''dikmakers'' en juist enorm belangrijk voor je gezondheid. Onverzadigde vetten verlagen je LDL cholesterol, triglyceriden, verhogen je HDL cholesterol en biedt bescherming voor je hart.

Verzadigde vetten zoveel mogelijk vervangen met onverzadigde vetten is niet alleen verstandig, maar een absolute must! De vetten waar je absoluut voor moet oppassen zijn de zogenaamde transvetten, deze bieden geen enkele voordelen voor je gezondheid.

[/vc_column_text][vc_toggle title="Bronnen:" open="false"]http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15983524[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][/vc_column][/vc_row]

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share