__CONFIG_group_edit__{"jusilw5x":{"name":"Paragraph","singular":"-- Text %s"},"jusim8ni":{"name":"Quote Title","singular":"-- Text %s"},"jusimmum":{"name":"Quotation Marks","singular":"-- Image %s"},"jusimu0n":{"name":"Author Name","singular":"-- Text %s"},"jusin0tq":{"name":"Author Image","singular":"-- Content Box %s"},"jusin92w":{"name":"Quote Box","singular":"-- Content Box %s"},"jusinfv3":{"name":"Quote Block","singular":"-- Content Box %s"}}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"b0430":"Accent Color"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Tijdelijk Gratis!

Het Koolhydraatarm 7 dagen menu. Download het receptenboek meteen.

Tip van de dag

Laatste Update: 28 november 2016

Tip van de dag #24: Tips tegen een opgezette buik

0
(0)

In deze video geef ik je een aantal tips tegen een opgezette buik. Wanneer je een opgezette buik heb hoef je niet een crash dieet te volgen. Er zijn veel meer dingen die je kunt doen. Voor meer informatie, bekijk de video en laat me weten wat je er van vindt.

[hana-flv-player video="http://optimalegezondheid.s3.amazonaws.com/videos/tip-van-de-dag/tip-van-de-dag-24.mp4" width="600" height="450" description="Tip van de dag #24: Tips tegen een opgezetten buik" player="5" autoload="true" autoplay="false" loop="false" autorewind="true" /]

Waardevol artikel?

Geef ons hieronder dan een 5 sterren beoordeling! Alvast bedankt!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

 1. Ik ben nu een week bezig en heb sinds gister de buikspieroefeningen gedaan.(goeie oefeningen trouwens en niet al te lang. ) Ben benieuwd als ik dit elke dag even doe hoe het resultaat is. en verder vindt ik het goeie tips die je geeft.
  Gr. Jo ann

  Reply

 2. Geachte Jack,
  Ik verzoek U beleeft mij alles per post op te sturen.
  Adres;
  Zuidstraat 16
  8301 Knokke-Heist
  Belgie

  Dank U bij voorbaat

  Reply

 3. hoi hoi,

  Wil ff reageren op het stukje fastfood,natuurlijk is dit niet echt gezond!Dat weten we allemaal. Je benoemd dat de verzadigde vetten de boosdoender zijn Dit is echter niet waar! Het zijn de transvetten en de suikers en e-nummers die er in zitten. Verzadigde vetten heb je nodig!
  En te veel cardio maakt je dik. Als je lang cardio doet gaat het lichaam cortiisol aan maken en dat is een vetopslag hormoon. Gevolg je traint voor niets. Veel beter is zo een zwaar mogelijke training en een beetje cardio. Ik train nu zelf sinds 3/4 jaar zo het vet vliegt eraf!!!

  gezonde groet

  Reply

  1. Je lichaam heeft inderdaad verzadigde vetten nodig, dat is duidelijk. Maar wel met mate. Fastfood past hier niet bij, want de hoeveelheid verzadigde vetten is vaak heel groot. Daarnaast zijn de transvetten, suikers, e-nummers natuurlijk een groot probleem, maar dat had je al in de gaten.

   Fijn weekend!
   Jack

   Reply

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
0 Shares
Tweet
Pin
Share