• Waarom houd ik mijn goede voornemens niet vol

Waarom houd ik mijn goede voornemens niet vol?

2014-02-19T13:50:10+01:00februari 19th, 2014|Goede Voornemens|0 Reacties

Laatste update: door

Waarom houd ik mijn goede voornemens niet vol?

goede voornemensAan het begin van elk nieuw jaar hebben mensen goede voornemens, ze gaan een paar dingen radicaal veranderen. Het nieuwe jaar is een fantastisch moment om wat slechte gewoontes achterwege te laten, een nieuwe routine aan te nemen, en fysiek of emotioneel te groeien. Echter, tegen het eind van januari, begin februari hebben de meeste mensen hun goede voornemens al weer opgegeven.

Waarom is dat precies? Waarom houden mensen hun goede voornemens niet vol?

De belangrijkste reden dat mensen hun goede voornemens niet volhouden is omdat ze niet genoeg discipline hebben om het vast te houden. Dit klinkt misschien negatief, maar dat hoeft niet zo te zijn. Er zijn namelijk een aantal tips die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat jij jouw goede voornemens langer vol kunt houden.

Kies voor sle